Stenbeläggning

Säker och estetiskt tilltalande stenbeläggning

Hos oss på Svensk Beläggning kommer säkerheten först. Just därför använder vi oss av plastgjuten stenbeläggning med en slät yta, utan skarvar. Stenbeläggningen erbjuds i flera olika färger, är estetiskt tilltalande och används främst för att skapa ett levande och tilltalande underlag som bidrar till en trevlig utomhusvistelse som är lätt att underhålla.

Stenbeläggningen är en ersättning till marksten/asfalt. Gjuts med bl.a. sjösten och går att få i ett flertal färger.

Den är alltså inte stötdämpande utan används till gångvägar på innergårdar och liknande.

Lek

Till lekplatser och högt belastade ytor rekommenderar vi några av våra slitstarkaste sorter. Beroende på val av gräs kan man skapa mönster och figurer i färgerna, grön, vit, blå, gul, röd och svart. Till våra sorter inom lek erbjuder vi fallskydd som är testat efter EN1177 och följer alla riktlinjer för fallskyddsnivåer.

Sport

Oavsett om ni söker ett fotbollsgräs godkänt av Svenska Fotbollsförbundet eller ett konstgräs till multisport, golf, agility, tennis, gym/fitness, inomhus eller utomhus så har vi ett konstgräs lämpligt för användningsområdet.

Landskap

Skapa en trivsam utemiljö på din innergård, snygga upp och minska underhållet i trafikmiljöer. Passar i endel offentliga miljöer så rådfråga oss på Svensk Beläggning så hjälper vi dig hela vägen med en lösning. Släpp lös din fantasi och lekfullhet!

Övrigt

Har kreativiteten i dig plockats fram? Med konstgräs kan du skapa mer än du anar, dekorerar väggar, klä in dina utemöbler, mm. Din fantasi har verkligen inga gränser!