Konstgräs

Upplev magisk grönska med konstgräs!

 

Svensk Beläggning erbjuder konstgräs, tillverkat med kvalitetssäkrad dräneringsförmåga. Tack vare att vi använder oss av miljövänliga och hållbara material, så som polyeten och polypropen, riskeras inte miljön och det är tåligare än naturligt gräs. Vårt material är enklare att underhålla än naturlig växtlighet som har svårare att frodas och överleva.

Konstgräs är också på grund av sin stötdämpande effekt ett mycket hållbart och tryggt material som passar sig väl för sport, lek och design. Samtidigt är materialet tillgänglighetsanpassat för till exempel rullstolsframkomlighet. Med sköna mattor i inbjudande kulörer kan konstgräs bli ett uppskattat och inspirerande alternativ till vanligt gräs. Det är perfekt för ytor som utsätts för mycket slitage och väderomställningar.

Lek

Till lekplatser och högt belastade ytor rekommenderar vi några av våra slitstarkaste sorter. Beroende på val av gräs kan man skapa mönster och figurer i färgerna, grön, vit, blå, gul, röd och svart. Till våra sorter inom lek erbjuder vi fallskydd som är testat efter EN1177 och följer alla riktlinjer för fallskyddsnivåer.

Sport

Oavsett om ni söker ett fotbollsgräs godkänt av Svenska Fotbollsförbundet eller ett konstgräs till multisport, golf, agility, tennis, gym/fitness, inomhus eller utomhus så har vi ett konstgräs lämpligt för användningsområdet.

Landskap

Söker du en lösning med lite underhåll som förhöjer tillvaron kring poolen, balkongen/terassen, innergården, trafikmiljö eller andra offentliga miljöer så har vi ett konstgräs som löser dina problem.

Övrigt

Har kreativiteten i dig plockats fram? Med konstgräs kan du skapa mer än du anar, dekorera väggar, klä in dina utemöbler, mm. Din fantasi har verkligen inga gränser!