Vi på Svensk Beläggning är experter på gummi!

Svensk Beläggning står för en säkrare och tryggare lekplats – men också en roligare. Gummi faller sig som ett naturligt arbetsmaterial när det kommer till platser där barn vistas. Gummi är ett flexibelt material i mängder av olika färger och former, med oändliga kombinationer och användningsområde.

Gummi blir därför, mycket på grund av sina oändliga färgkombinationer och mjuka material, ett självklart val när det kommer till skolgårdar, lekplatser och sportanläggningar. Med gummi som underlag kan en skolgård inspirera till lek och rörelse, men även till utveckling och förbättrad motorik. Marken blir skönare att röra sig på, samtidigt som det förvandlar en trist gård till en ny värld av lek och spring – utan att kompromissa med säkerheten.

 

Plastgjutet fallskyddsgummi

Vårt gummi är alltid plastgjutet med fallskydd för att minimera risken för fallskador. Fallskyddet skapas genom ett undre, elastiskt lager, som tack vare noga beräkningar på fallhöjd är speciellt utvecklat för att ta upp stötar och fall. Det övre lagret är bundet och är skapat för att tåla både UV och vatten, som gör att det blir väder- och slittåligt, perfekt för lekfulla barn.

Lek

Till lekplatser och högt belastade ytor rekommenderar vi Gummi då det är väldigt slitstarkt och stötdämpande. SveBel erbjuder ett fallskydd som är testat efter EN1177 och följer alla riktlinjer för olika fallskyddsnivåer. Skapa en trygg lekmiljö tillsammans med oss på Svensk Beläggning.

Sport

SveBel Rubber är ett bra alternativ till olika idrottsområden/ytor som t.ex. multisportarenor, löparbanor och basketplaner. Valet av gummi på t.ex. en innegård/skolgård med närliggande basketplan så dämpar gummit även dånande ljud och fallskador.

Landskap

Söker du en lösning med lite underhåll som förhöjer tillvaron kring poolen, balkongen/terrassen, innergården, trafikmiljö eller andra offentliga miljöer så rekommenderar vi SveBel Rubber som en lösning till dina problem.

Övrigt

Har kreativiteten i dig plockats fram? Med gummi kan du skapa mer än du anar, böljande landskap, mönster och figurer, stötdämpande gymytor, mm. Din fantasi har verkligen inga gränser!